169 171 172 168 167 166 163 158 149
Aktualizované
Pripravuje sa
novela zákona č. 182/1993 Z. z.
o vlastníctve bytov a NP


viac informácií
Zhromaždenie delegátov
ČD SZBD 2024



viac informácií
SZBD
si pripomína
výročie



viac informácií
Seriál k ochrane osobných údajov


viac informácií
Podmienky
Zelenej
domácnostiam



viac informácií
Seriál príspevkov
o bezpečnosti
a ochrany zdravia
pri práci


viac informácií
SBD Sládkovičovo
a Galanta

- prijatie za člena SZBD

viac informácií
Allianz
chráni pred podpoistením

úpravou poistnej sumy
aj podľa vývoja trhu realít


viac informácií
Certifikáty
pre stanovenie
poistnej sumy
bytového domu


viac informácií
jQuery Slider
#

pridané:
11.9.2023

Športové hry SZBD 2023 boli úspešné!

V dňoch 6. až 8. septembra 2023 sa po dlhých štyroch rokoch znova konali „Športové hry SZBD 2023“ v rekreačnom zariadení Kaskády Únovce a to za krásneho letného počasia, ktorého si účastníci športových hier užili a ktoré prispelo k dobrým výkonom jednotlivých športovcov.

Veľká vďaka patrí hlavnému organizátorovi týchto športových hier pánovi Ing. Jaroslavovi Matejkovi z BD Bánovce nad Bebravou, ktorí spolu so svojimi spolupracovníkmi zabezpečili nádherný priebeh tohto podujatia.
„Športové hry SZBD 2023“ otvoril predseda Predstavenstva SZBD pán Ing. Vojtech Molnár.
Za účasti členských bytových družstiev, sponzorov a hostí sa športovalo vo viacerých disciplínach a organizátorov teší aj tá skutočnosť, že za celé hry nedošlo k žiadnemu úrazu, čo znamená, že sa súťažilo férovo a ohľaduplne.
Naše členské bytové družstvá sa svojej úlohy na športovom poli zhostili veľmi dobre. V kategórii volejbal sa ako prvé umiestnilo družstvo z SBD Banská Bystrica. V nohejbale zvíťazilo kombinované družstvo z BD Bánovce nad Bebravou. V kategórii petanque zvíťazilo družstvo z SBD Zvolen. Aj individuálne disciplíny si našli svojich víťazov.

Celým priebehom športových hier sa niesla medzi účastníkmi nálada spolupatričnosti, tolerancie a výmeny skúsenosti v oblasti správy bytových domov, čo je a bude aj jedným z čiastkových cieľov tohto podujatia, na ktoré sa už teraz tešíme a malo by sa uskutočniť v dňoch 5. až 7. septembra 2024.
Touto cestou chceme vyzvať aj tie naše členské bytové družstvá, aby sa v budúcom roku v čo najväčšom počte zúčastnili našich športových hier.
Pozri galériu z tohto podujatia.

SZBD

Galéria


Športové hry SZBD 2023 boli úspešné! Športové hry SZBD 2023 boli úspešné! Športové hry SZBD 2023 boli úspešné! Športové hry SZBD 2023 boli úspešné! Športové hry SZBD 2023 boli úspešné!