AktualityAktualityKontaktyMapa stránkyMapa stránky
SpäťÚvod / O SZBD / Aktuality / Pozvánka na odborný seminár zástupcov členských družstiev o GDPR a zákone o ochrane osobných údajov

Pozvánka na odborný seminár zástupcov členských družstiev o GDPR a zákone o ochrane osobných údajov

10.4.2019

Slovenský zväz bytových družstiev Vás pozýva na

celoslovenský odborný seminár a konzultáciu štatutárnych zástupcov, zamestnancov členských družstiev SZBD a zodpovedných osôb pre ochranu osobných údajov
k zákonu o ochrane osobných údajov

Dňa: 3. 4. 2019
Miesto: Hotel DIXON, Švermova 32, 974 04 Banská Bystrica (GPS: N48°7356509 E19°1249413)

Téma: GDPR a zákon o ochrane osobných údajov v praxi so zameraním na bytové a správcovské družstvá

Lektor: JUDr. Marcela Macová, PhD. – špecialista na ochranu osobných údajov

Program:

  • 08.00 – 09.00 hod. Prezentácia účastníkov
  • 09.00 – 09.10 hod. Otvorenie seminára
  • 09.10 – 10.30 hod. Školenie - prednáška
  • 10.30 – 10.50 hod. Prestávka
  • 10.50 – 12.30 hod. Školenie - prednáška
  • 12.30 – 12.45 hod. Prestávka
  • 12.45 – 14.00 hod. Diskusia a konzultácia účastníkov
  • 14. 00 – Obed


Obsah témy seminára:

Zákon o ochrane osobných údajov č. 18/2018 Z. z. a nariadenie GDPR priniesli od jeho účinnosti nové zmeny a poznatky v aplikačnej praxi.
Úrad na ochranu osobných údajov vydal v dôsledku aplikačnej praxe viaceré nové usmernenia, ktoré pozmeňujú vzory používané od mája 2018 a mnohé ďalšie predpisy.
Všetky dôležité informácie o úpravách ktoré nastali, si upresníme na seminári a školení, kde Vám zároveň objasníme oblasti týkajúce sa:

  • poverenia pre oprávnené osoby
  • sprostredkovateľskej zmluvy
  • náležitosti novej bezpečnostnej dokumentácie
  • formu záznamu o spracovateľských činnostiach
  • vypracovania potrebných náležitostí, aby boli v súlade s platnými predpismi
  • praktické príklady, pomocou ktorých ukážeme, čo je potrebné urobiť a dodržiavať, čo je a čo nie je v súlade s GDPR a zákonom o ochrane osobných údajov
  • získania certifikátu potvrdzujúceho, že ste spoločnosť, ktorá dodržiava ochranu osobných údajov

Súčasťou programu bude široký priestor na diskusiu, v rámci ktorej budete mať možnosť hľadať riešenia na vlastné problémy spoločne s prítomnými odborníkmi.

Súbory na stiahnutie
Kontaktný formulár

Ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte nás, radi sa Vám ich zodpovieme.

*
*
*
*
 
* všetky označené polia sú povinné